ELADÓ CSALÁDI HÁZ SOLYMÁRON
Kivételes lehetőség családi ház megvételére Solymár völgy részén központi, de mégis csendes helyen. A kert végében található  –  minden oldalról zárt ingatlan – maximális nyugalmat és intimitást nyújt akár sokgyermekes családok, akár csendre vágyó párok részére.
Címszavakban
  • Csendes, de mégis központi hely, barátságos szomszédság
  • Különlegesen szép, ősfás, napfényes kert, kis kerti tavacska
  • Ásott, bővizű kút, teraszon elektromos napellenző
  • 4 hálószoba, tágas és napfényes nappali, 2 fürdőszoba
  • Élhető: kamra, gardrób, mosófülke, külön nyárikonyha…
  • Hőszivattyús hűtő-fűtő klíma, új gázkazán, kandalló
  • Tulajdonostól! 146nm épület 757nm telek.


Megnézem a képeket!

Általában az ingatlanról...
Az ingatlan 146 nm, kétszintes. A teljes alsó szint be van kamerázva, valamint  a helyi biztonsági szolgálattal összekötve. Az alsó szinten kis előszoba (belépő), jól használható kamrahelység, nagy előszoba, nappali, étkező-konyha,  fürdőszoba és hálószoba található.
A felső szinten 3 hálószoba és egy fürdőszoba található. A szobákat összekötő folyosók tárolási lehetőségekkel ellátottak. A gyerekszoba ablaka védelmi ráccsal felszerelt. Nagy méretű padlás található a második szint felett.
Új gázkazán, hőszivattyús klíma egyaránt biztosítja az épület fűtését.

Solymárról bővebben…

Solymár gyönyörű nagyközség Pest vármegyében, a Pilisvörösvári járásban, a budapesti agglomerációban. Magyarország legnépesebb nagyközsége…

A kert
Az utcáról közvetlenül a nagy gonddal tervezett, napfényes ősfás kertbe jutunk, ahonnan bramac járda vezet a vadszőlővel befuttatott kétszintes házhoz. A kert elején viacoloros 2 kocsibeálló és egy biciklitároló található.
A terasz mellett nyári konyha/tárolók kerültek kialakításra. A kert buja zöld jellegét a bő vizű ásott kút és a vezetékes kerti csap biztosítja.
A kert üde színfoltja a koikkal, gőtékkel telepített kis kerti tó és a termő almafa. A kert be van kamerázva.
A ház
Belépés után tágas térbe érkezünk, ahonnan lépcső visz az emeletre, vagy közvetlenül bejuthatunk a nappaliba, illetve az étkezőbe. A kertkapcsolatos nappali tágas nagy tolóajtóval nyílik a teraszra. Télen a kandalló biztosítja a meghitt hangulatot. A védett teraszon elektromos napellenző található. A kellemes méretű amerikai konyha teljesen gépesített, légkondicionálóval ellátott, valamint nagy méretű U-alakú konyhapulttal rendelkezik. A fürdőszoba fél éve teljes felújításon esett át (új kazán, egyedi tervezésű magas minőségű bútorok), akadálymentesített tusolási lehetőség biztosított. A hátsó szegmensben mosó- és szárítógéppel felszerelt kis tárolóhelyiség található. A tágas, kertre néző, két ablakos háló nagy méretű francia ággyal, és sok tárolási lehetőséggel rendelkezik.
Elhelyezkedés
Az ingatlan Solymár nyugodt, csendes, mégis központi részén helyezkedik el. Pár perc sétára: Templom-tér, óvoda, kéttannyelvű zenei általános iskola, gyógyszertár, buszmegálló (Hűvösvölgy és a pilisi térség felé), boltok. A Nyugati-pályaudvarra közlekedő vonat megállója autóval 5 perc távolságra található.

Kapcsolatfelvétel
Kérdések esetén nyugodtan vegye fel velem a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével, vagy keressen bátran a 70 609 99 79 telefonszámon!